Web Analytics Made Easy - Statcounter

بشیر خالقی درباره شیوه‌های بارداری‌های نوین گفت: هرگونه اقدام در زمینه باروری نتیجه سال‌ها کوشش پزشکان و متخصصان امر و مطابق علم روز است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ طی ماه‌های اخیر بحث‌های زیادی در رابطه با افزایش میزان سرطان و یا سایر بیماری‌ها در میان نوزادانی که با روش‌های مصنوعی به دنیا می‌آیند، شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بشیر خالقی، عضو سابق کمیسیون بهداشت و درمان مجلس و پزشک اطفال، درباره تاثیرات بارداری‌های نوین همچون لقاح مصنوعی، بانک اسپرم و فریز تخمک روی سلامت جنین گفت: هرگونه اقدام در زمینه باروری نتیجه سال‌ها کوشش پزشکان و متخصصان امر است.

او تاکید کرد: در شیوه‌های نوین بارداری مراحل رشد جنین مورد توجه قرار می‌گیرد.

خالقی افزود: در روند بارداری‌های نوین سلامت جنین در اولویت است اگر کودکی از طریق بارداری نوین متولد شده اما به بیماری مبتلا شود باید مصداقی بررسی شود. با یک نمونه نمی‌توان اقدامات تیم درمان را زیر سوال برد.

عضو سابق کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: هرگونه نارسایی در حوزه پزشکی در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس مورد بررسی قرار گرفته و بعد از بررسی‌های علمی در صورت بروز مشکلات اقدامات لازم انجام می‌شود. هر گونه اقدام در زمینه بارداری‌های نوین با بررسی‌های پزشکان زنان، متخصصان علم ژنتیک و ... انجام خواهد شد.

خالقی درباره فریز تخمک در روند فرزندآوری تاکید کرد: این یک اقدام علمی و ثابت شده است. دانشمندان و متخصصان امر بعد از بررسی‌های گسترده به نتایج گسترده در زمینه فرزندآوری رسیده‌اند.

این نماینده سابق مجلس شورای اسلامی درباره روند بیماری کرونا در بین نوزادان و کودکان کشور گفت: در کشور ما  کرونا تحت مدیریت قرار گرفته است.

 خالقی افزود: در این روزهای کرونایی به زنان باردار و زنان شیرده رعایت  فاصله‌گذاری اجتماعی پیشنهاد می‌شود. روند پیشگیری در این بیماری اقدام مناسبی است.

انتهای پیام: 2/5

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بشیر خالقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۵۰۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، محققان تاکید کردند که خطر سرطان ثانویه برای هر بازمانده سرطان سینه بسیار کم است. با این حال، نسبت به افرادی که هرگز سرطان سینه نداشته اند، این خطر افزایش می‌یابد.

«آنتونیس آنتونیو»، نویسنده ارشد این مطالعه از بخش بهداشت عمومی و مراقبت‌های اولیه در دانشگاه کمبریج در بریتانیا، خاطرنشان کرد: «این بزرگترین مطالعه تا به امروز برای بررسی خطر ابتلاء به سرطان دوم در بازماندگان سرطان سینه است.»

تیم او داده‌های بیش از ۵۸۰۰۰۰ زن و بیش از ۳۵۰۰ مرد بازمانده از سرطان سینه را که در مجموعه داده‌های ملی ثبت سرطان بریتانیا ثبت‌نام کرده بودند، بررسی کردند. همه آنها تشخیص اولیه سرطان سینه شأن بین سالهای ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۹ انجام شده بود.

این تیم گزارش داد که زنان نجات یافته از سرطان سینه در مقایسه با زنانی که قبلاً هرگز سرطان سینه نداشته اند، دو برابر با احتمال ایجاد تومور در سینه دیگر روبرو بودند.

این مطالعه نشان داد که برای بازماندگان مرد (که سرطان سینه در آنها یک بیماری بسیار نادر است)، احتمال ابتلاء به سرطان در سینه دیگر ۵۵ برابر افزایش یافته بود.

در مورد سایر انواع تومور، زنان نجات یافته از سرطان سینه در مقایسه با زنان بدون سابقه سرطان سینه، ۸۷ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلاء به سرطان آندومتر، ۵۸ درصد خطر ابتلاء به لوسمی میلوئیدی و ۲۵ درصد بیشتر با احتمال ابتلاء به سرطان تخمدان روبرو بودند.

سن بیمار در اولین تشخیص سرطان سینه نیز مهم بود: زنانی که قبل از ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان تشخیص داده شده بودند، ۸۶ درصد بیشتر با احتمال ابتلاء به سرطان دوم مواجه شدند، در حالی که زنانی که برای اولین بار پس از ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان سینه شده بودند، تنها ۱۷ درصد بیشتر مستعد ابتلاء به تومورهای ثانویه سرطانی بودند.

چرا سن مهم بود؟ به گفته تیم آنتونیو، احتمال دارد زنانی که در جوانی به سرطان سینه مبتلا می‌شوند نسبت به زنانی که سرطان‌هایشان در مراحل بعدی زندگی ظاهر می‌شود، حامل ژن‌های مرتبط با سرطان باشند.

کد خبر 6090452

دیگر خبرها

  • خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند
  • پله‌نوردان بیشتر عمر می‌کنند | متخصصان از تاثیرات شگرف این فعالیت ورزشی بر سلامت می‌گویند
  • تضمین سلامت و رضایتمندی مردم«معمولان» در حوزه آرد و نان
  • دانشگاه‌های انگلیس بابت ارتباط با چین زیر ذره‌بین سرویس‌ امنیتی می‌روند
  • بررسی روند جذب اعتبارات عمراني در آب و فاضلاب آذربایجان غربی
  • بررسی روند بازسازی زیرساختهای آب وفاضلاب مناطق زلزله زده خوی
  • بررسی کاربرد فناوری‌های نوین درجلوگیری از آسیب‌های طبیعی به بنا‌های تاریخی
  • توسعه فضاهای بهداشتی و درمانی در شهرستان اردبیل در دست اقدام است
  • بررسی روند اجرای مصوبات سفر استاندار به باروق
  • پیشرفت پروژه‌های آبی کردستان به تعامل تمامی واحدها بستگی دارد