Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-28@13:19:37 GMT

اقدام به بارداری در ماه رمضان چه حکمی دارد؟

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۰۳۱۵۴۵

اقدام به بارداری در ماه رمضان چه حکمی دارد؟

    در طول ماه رمضان این سوال برای افراد متاهل پیش می‌آید که آیا نزدیکی با همسر و مهمتر از آن اقدام به بارداری در طول ماه رمضان از نظر شرعی ایرادی دارد؟ آیا روزه بودن خانم‌ها بر انعقاد نطفه تاثیر منفی می‌گذارد؟ در این مقاله به سوالات شما پاسخ داده خواهد شد.

نزدیکی کردن در ماه رمضان
انجام عمل نزدیکی و آمیزش در روز‌های ماه رمضان و در حین روزه داری حرام است، اما انجام این کار در شب‌های ماه رمضان اشکالی ندارد و حتی نزدیکی کردن در شب اول ماه رمضان مستحب شمرده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



آیت الله خامنه ای:
به جز در طول روز که روزه واجب و نزدیکی حرام است، دلیلی بر کراهت در سایر اوقات دیده نشده است و به صرف اقدام برای بارداری، مانع از روزه گرفتن نمی‌شود.

اقدام به بارداری در ماه رمضان
تا اینجا متوجه شدید که نزدیکی کردن در شب‌های ماه رمضان اشکالی ندارد. اما آیا اقدام به بارداری در ماه رمضان جایز است؟ آیا باردار شدن در شرایط روزه داری آسیبی به جنین در حال تشکیل نمی‌زند؟
لازم است دقت داشته باشید که اگر زنی از نظر جسمی در سلامت به سر ببرد و بتواند روزه بگیرد، باردار شدن او در ایام روزه داری هیچ آسیبی به جنین وارد نخواهد آورد، مگر این که به تشخیص پزشک بعد از تشخیص بارداری از روزه گرفتن منع شود. در این شرایط بهتر است که خانم‌ها احکام روزه زنان باردار را بداند تا با خیال راحت به انجام اعمال شرعی اش بپردازد.
البته باید در نظر داشته باشید که زمانی اقدام به بارداری کنید که قمر در عقرب نباشد و همچنین در مورد ایام شهادت ائمه معصومین (ع) هم توصیه شده که به احترام شهادت این عزیزان از اقدام به نزدیکی و انعقاد نطفه جلوگیری شود.
حتی بعضی بر این باورند که نطفه‌هایی که در طول ماه رمضان منعقد می‌شوند نسبت به سایر نطفه‌ها از هوش و ذکاوت بالاتری برخوردار هستند.

بهترین زمان برای نزدیکی در ماه رمضان
بهترین زمان برای نزدیکی در ماه رمضان و اقدام به بارداری یک سوم آخر شب است. اگر قصد دارید که در ماه رمضان با همسرتان نزدیکی داشته باشید باید زمان را طوری تنظیم کنید که تا قبل از طلوع آفتاب غسل جنابت را انجام داده باشید.

بهترین ماه قمری برای اقدام به بارداری
بر اساس روایات معصومین ماه رمضان نسبت به سایر ماه‌های قمری برتری‌های فراوانی دارد و اقدام به بارداری در این ماه از سایر ماه‌ها بهتر است. در طول ماه رمضان هم باردار شدن در نیمه دوم این ماه بیشتر توصیه شده است.

اقدام به بارداری در ماه رمضان از نظر پزشکی
از نظر پزشکان با این که خانم‌ها در طول روز‌های ماه رمضان روزه هستند، ولی برای افطار این کم خوری در آن‌ها جبران می‌شود و از نظر تغذیه‌ای و کیفیت تخمک گذاری مشکلی برای آن‌ها وجود نخواهد داشت. منبع: ستاره

منبع: پارسینه

کلیدواژه: بارداری ماه رمضان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۳۱۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نزدیکی نگاه به حجاب در اسلام و مسیحیت

گروه اندیشه: متن حاضر که در کانال دکتر محمدمهدی مجاهدی بازنشر شده است، حکایت از آن دارد که آیات حجاب بسیار نزدیک است به آنچه حدود سال های ۲۳۰ میلادی که در کتابی در باب اخلاق مسیحیت که به آموزه های حواریون مشهور شده آمده است. این متن کوتاه از نظرتان می گذرد:

***

در حدود سال‌های ۲۳۰ میلادی، کشیشی یونانی در شمال سوریه کتابی نوشته است، در اخلاق مسیحیت، که بعدها به نام آموزه‌های حواریون Didascalia apostolorum مشهور شده است. یعنی اندک اندک این باور ریشه دوانده که کتاب شامل احادیث یا تعالیم مستقیم حواریون و شاگردان مسیح است که به سال پنجاه میلادی جمع شده و چنین نیست. متن این رساله در پایان قرن چهارم میلادی بازبینی شده و در مجموعه مکتوبات رسمی کلیسای شرقی جای گرفته است. اصل متن یونانی اینک از دست رفته امّا ترجمهٔ لاتینی و سریانی آن از زمان‌های خیلی دور رایج بوده چنان که هم اینک دست‌نوشته سریانی کهنی از آن به تاریخ ۶۸۳ میلادی، معادل ۶۰ هجری، باقی‌ست. چنان که آمد متن در سوریه عهد پساباستان رایج بوده و از آنجا هم احتمالا نزد مسیحیان شبه جزیره در عهد شکل‌گیری قرآن و اسلام. مجملش گفتیم...

بخش سوم کتاب مربوط است به «اصول اخلاقی زنان مسیحی و این که زن باید تنها رضایت همسر خویش را پیش چشم داشته باشند». سخن با نوعی «الرّجال قوّامون علی النساء» آغاز می‌شود که در اصل هم سخن پولس رسول است در انجیل، رساله به کرنتیان: «باشد که زنان مطیع مردان باشند، چرا که مرد پیشوای زن است و پیشوای مرد دین‌دار مسیح است».
همین بخش قطعه‌ای دارد که به شکل قابل توجّهی، در لفظ و معنی، با آیه سی و یکم سوره نور نزدیک است. ترجمه انگلیسی آن را آوردم و نقاط تقارب را می‌بینیم در همین قطعه کوتاه:
- از زنان می‌خواهد که در بازار خود را بپوشانند (وَ لْیَضْرِبْنَ بِخُمُرِهِنّ...)
- سرمه نکشند، آرایش نکنند و زیبایی خود را آشکار نکنند (وَ لا یُبْدِینَ زِینَتَهُنَّ...)
- این که در بازار نگاه فروگیرند و چشم بر این و آن نداشته باشند (یَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصارِهِنَّ...)
- و این که زیبایی خود را فقط برای همسر خود حفظ کنند... (وَ لا یُبْدِینَ زِینَتَهُنَّ إِلاَّ لِبُعُولَتِهِنَّ...)
- و البته آنچه در ترجمه دیده نمی‌شود آن است که برای کلمهٔ همسر، در متن سریانی هم، «بعل» آمده است، چنان که در قرآن.

چنان که می‌بینیم، این کتاب منعکس کننده «محیط فقهی» و احکام رایج بین «اهل کتاب» در آن عصر است و برخی پژوهشگران، چون دیوید پاورز، ارتباطی دیده‌اند بین آن و آیت حجاب، دست کم از جنس همان اشتراک عقاید و اساطیر و رسوم و احکام مرتبط که بین قرآن و دیگر متون و منابع بایبلی دیده می‌شود.
...
همان بخش در ترجمه قدیمی عربی دیداسکالیا: الدسقولیة او تعالیم الرسل: یجب علی النساء ان یخضعن لازواجهن...

216216

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899419

دیگر خبرها

  • قرآن آموزان و روزه اولی‌های استان بوشهر تجلیل شدند
  • ثبت نام ۵۸۰۰ گیلانی در طرح اکرام ایتام و محسنین ماه رمضان
  • اختتامیه مسابقات فوتسال جام رمضان در هیرمند
  • ببینید | استقرار انبوه تانک‌ها در نزدیکی رفح؛ اسرائیل آماده جنگ می‌شود؟
  • ۲ زلزله شدید تایوان را لرزاند
  • مسابقات جام رمضان تنیس روی میز بانوان در سمنان پایان یافت
  • تقدیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از سریال «رستگاری»
  • اهمیت حفظ بهداشت زنان در پیشگیری از عفونت‌های تناسلی
  • کشف بمب فعال جنگ جهانی دوم در نزدیکی ورزشگاه ماینتس!
  • نزدیکی نگاه به حجاب در اسلام و مسیحیت